На Сумщині «Білі Янголи» евакуювали родину з її чотирилапим другом

clock
17.09.2024 13:00

Село Славгород Краснопільської громади знаходиться за півтора кілометра від кордону з Росією. Ворог щодня обстрілює населений пункт з різних видів зброї, наносить авіаудари, атакує безпілотниками. У зв’язку зі складною ситуацією поліцейські евакуюють людей разом з тваринами в більш безпечні місця.

Щоденний страх за своє життя змушує все більше жителів прифронтових громад залишати рідні домівки. Цього разу екіпаж поліції «Білий янгол» евакуював маломобільну жінку, її чоловіка та третього члена сім’ї — собаку Діну.

"Літня пара без роздумів взяла свого хвостатого друга з собою та наголосила, що поїде тільки з ним. Безумовно, кожне життя цінне. Тварини, як і люди, відчувають страх та потребують порятунку від того жахіття, що відбувається у прикордонних громадах. Ми, як рятівники, відповідальні за кожне, маленьке чи велике, життя", — розповідає поліцейська Альона.

Наразі родина зі своєю собакою Діною облаштовується на новому місці, а правоохоронці Сумщини продовжують рятувати людей зі своїми улюбленцями від вогню російських терористів.

Національна поліція України

Схожі матеріали