На Дніпропетровщині поліція документує наслідки нічних обстрілів армією рф

clock
02.10.2022 15:51

Протягом ночі ворог декілька раз накривав вогнем із РСЗВ та ствольної артилерії міста Нікополь та Червоногригорівську громаду. Також атакував Кривий Ріг дроном-камікадзе. Внаслідок ударів окупантів люди не постраждали.

Вночі з боку Запорізької області росіяни декілька раз обстріляли місто Нікополь. Станом на 09.00 до Нікопольського РУП надійшло повідомлення про пошкодження дев’яти приватних будинків, господарських споруд, гаражу, автівки та ліній електропередач. В оселях повилітали вікна, двері, пошкоджено дахи і паркани. 

Також окупанти обстріляли Червоногригорівську громаду. Масштаби руйнувань та пошкоджень з’ясовуються. Вночі ворог спрямував на цивільний об’єкт у м. Кривий Ріг дрон-камікадзе. Внаслідок атаки люди не постраждали.

Зараз на місцях влучань працюють слідчо-оперативні групи поліції, які збирають речові докази та документують наслідки обстрілів. За зібраними матеріалами слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

Схожі матеріали