МВС України: Сьогодні ми вшановуємо памʼять захисників, які загинули за нашу державу та знаємо, що робити далі

clock
29.08.2023 19:53

У День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, ми вшановуємо кожного героя. Усі, хто поклав до ніг Батьківщини своє життя, безумовно, є найкращими, народженими нашою Україною синами і доньками.

З 2014 року ми протистоїмо агресії росії. З 24 лютого 2022 року наша держава бореться з повномасштабним російським терором проти України. Тисячі героїчних українців віддали свої життя, щоб ворогу не вдалося знищити наш народ, нашу свободу, наше минуле, сучасність і майбутнє.

Україна вічно пам’ятатиме своїх захисників і захисниць, а їхній героїзм назавжди залишиться в історії нашого народу та держави.

Ми зробимо все, щоб історія кожного воїна стала відомою всім українцям, усім європейцям, усім у світі. Люди мають цінувати те, що зробили й роблять наші захисники, обов’язково це пам’ятати й шанувати.

Від посланого в правильному напрямку російського воєнного корабля прикордонниками, поліцейських, які на патрульному посту збивають дрони-камікадзе, рятувальників, які ліквідовують наслідки більше ніж сотні пожеж за добу та наших співробітників системи МВС, які виконують свої обовʼязки - ми завжди стоятимемо на шляху окупанта та будемо нищити його і допомагати кожному нашому громадянинові.

Кожен з нас пройшов вже бойове хрещення, хто в 2014, більшість в 2022 році. Ми знаємо ціну нашої незалежності. Ми пам'ятаємо побратимів, які склали голови. Кров за кров і перемога у нашій любові і ненависті до ворога стане запорукою нашого майбутнього.

Шануємо Вас, полеглі брати і сестри, тужимо за невинними, життя яких забрали терористи. Ми помстимося за кожного, і наша Перемога стане даниною вашій світлій і безсмертній пам'яті.

Про приклади звитяги, подвигів та незламності наших захисників, дивіться у відеохроніці:

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали