Контраст
Шрифт

Ми маємо знати й шанувати наших героїв – сервісні центри МВС проводять фотовиставку, присвячену героїчним вчинкам працівників МВС

clock
15.09.2022 17:25

Героїчна експозиція розміщена у всіх сервісних центрах МВС. У такий спосіб працівники висловлюють повагу і вдячність героям, кожен із яких на своєму місці докладає зусиль у протистоянню ворогові.

За майже сім місяців війни стало зрозуміло, як багато серед українців героїв. Зокрема й серед працівників підрозділів Міністерства внутрішніх справ. Вони безстрашно вступають у бій з агресором, охороняють кордони, після безжальних влучань гасять, розміновують, розбирають завали, евакуюють з-під обстрілів співгромадян, забезпечують правопорядок. Вони щодня працюють для перемоги і доводять світу, що українська сміливість не має меж.

Сервісні центри МВС підтримали започаткований Міністерством проєкт «Герої МВС. 200 днів війни» і організували фотовиставку у кожному закладі. Експозицію з фото й історіями українських героїв відвідувачі сервісних центрів зможуть переглядати упродовж цього тижня. 

Більше про подвиги співробітників системи МВС можна прочитати в самому онлайнлітописі «Герої МВС: 200 днів війни» – https://mvs.gov.ua/200-dniv-viini-v-ukrayini, що покликаний зберегти пам’ять про внесок в нашу майбутню перемогу гвардійців, прикордонників, поліцейських і рятувальників, працівників міграційної служби та сервісних центрів МВС.

Пресслужба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали
Діяльність