Люди готові мати зброю, влада на шляху до реалізації - Д. Монастирський, О. Резніков

clock
28.05.2022 16:38

Більшість українців мають розуміти і володіти зброєю. Це показали перші дні агресії, коли було роздано десятки тисяч пістолетів, автоматів і це сприяло тому, що ми дали відсіч. Про це заявив очільник МВС на відкритті виставки знищеної російської техніки в Києві, яку він відвідав із Міністром оборони Олексієм Резніковим.

Денис Монастирський закликав громадян проходити опитування стосовно обігу вогнепальної зброї. Напередодні його за дорученням Президента ініціювало Міністерство внутрішніх справ.

«Висловлюйтеся, тому що це також важливо зрозуміти. Після цього законодавці будуть прописувати закон з іншою концепцією, з тою, якою висловиться народ, - зазначив очільник відомства.

У свою чергу міністр оборони поділився тим, настільки важливо внормувати це питання.

«Закону, який регулює обіг зброї мисливської, спортивної, будь-якої не існує. Це дивно, але це факт. Тому нам все одно треба його приймати і внормувати. Нам треба вже з вами розвивати культуру поводження зі зброєю»,- розповів Олексій Резніков.

Щоби взяти участь в опитуванні, громадяни повинні в застосунку «Дія» перейти до розділу «Послуги». Участь в опитуванні можуть взяти лише повнолітні громадяни України. На те, щоб висловити свою думку часу є до 1 червня.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали