Колектив Західного регіонального управління ДПСУ поповнився молодими офіцерами

clock
01.03.2023 18:15

У підрозділи Західного регіонального управління для подальшого проходження служби прибули лейтенанти – цьогорічні випускники Національної академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького.

Значний багаж теоретичних знань вони отримали у прикордонному виші, тепер настав час практично застосувати вивчене в службовій діяльності, безпосередньо в підрозділах кордону. Спершу офіцери зустрілися з керівництвом прикордонних загонів, у яких проходитимуть службу. Опісля з новоприбулим поповненням провели ряд настановних заходів та ознайомили з особливостями проходження служби на ділянках відповідальності.

Нині молоді лейтенанти уже у своїх підрозділах, знайомляться з новими колективами та ділянками державного рубежу, які охоронятимуть. А допомагати їм у становленні на посадах будуть закріплені за кожним офіцери-наставники.

Свій офіцерський шлях вони розпочинають у нелегкий для країни час – в умовах війни. Віримо, що кожен із них зробить вагомий внесок у справу охорони і оборони державних рубежів, стане справжнім прикладом для підлеглих, а подальші роки їхньої служби проходитимуть під мирним українським небом.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали