Ігор Клименко зустрівся з Говардом Баффетом

clock
11.09.2024 18:00

На початку зустрічі з американським бізнесменом, філантропом та засновником благодійного фонду The Howard G. Buffett Міністр внутрішніх справ України висловив вдячність Говарду Баффету та його фонду за усю надану допомогу та проєкти, які втілюються в Україні.

Зокрема, Міністр відзначив внесок бізнесмена у побудові нового сучасного поліцейського відділку в Бородянці, допомогу у вигляді машин для розмінування, які зараз використовують підрозділи ДСНС України на деокупованих територіях, а також за розвиток кінологічних центрів та передачу службових собак з країн Європи, які допомагають у проведенні розмінувань, пошуку вибухових та наркотичних речовин підрозділам Національної поліції України.

«Від імені усього Міністерства хочу подякувати вам за усю надану допомогу підрозділам системи МВС. Ви неодноразово приїжджали в Україну і ви дійсно дуже багато зробили для наших людей. Наші плани ініціативи втілюються у життя», – заявив Ігор Клименко, звертаючись до американського колеги.

Також Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко принагідно зазначив, що уся надана міжнародна допомога використовується виключно за призначенням.

Своєю чергою Говард Баффет наголосив, що він та його фонд буде й надалі допомагати підрозділам системи МВС, надаючи усе необхідне обладнання.

«Ми, як і раніше, будемо намагатися реалізовувати усі наші спільні ідеї задля безпеки вашого народу. Ми тут, аби звірити наші годинники та переконатися, що все йде як потрібно. Також важливо обговорити ваші поточні потреби, аби якомога швидше їх реалізувати», – заявив Говард Баффет.

Також Ігор Клименко обговорив з Говардом Баффетом потреби України у питанні захисту кордонів та підготовку представників Національної поліції та ДСНС для допомоги населенню у разі блекаутів.

Окремо сторони обговорили питання реабілітації бійців системи МВС України. Ігор Клименко розповів партнерам, що наразі Міністерство внутрішніх справ плідно працює над реалізацією проєкту щодо відкриття центру ментального здоров’я при МВС України.

Своєю чергою американський бізнесмен зазначив, що, крім власної підтримки, він просуватиме потреби України й на інших публічних майданчиках.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали