Контраст
Шрифт

Ігор Клименко та колектив МВС вшанували пам’ять Дениса Монастирського та загиблих колег

clock
25.02.2023 16:20

Завтра, 26 лютого - 40 днів від дня трагічної авіакатастрофи, в якій загинули міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС України Юрій Лубкович, заступник керівника Патронатної служби МВС України Тетяна Шутяк, начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковник поліції Михайло Павлушко, старший оперуповноважений в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрій Маринченко, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький. А також - командир повітряного судна – інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення Олександр Василенко, пілот цієї ж авіаескадрильї Костянтин Коваленко та бортмеханік Іван Касьянов.

Працівники апарату Міністерства внутрішніх справ, особовий склад Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, співробітники Державної міграційної служби та Головного сервісного центру МВС України висловлюють щирий жаль і співчуття рідним і близьким та згадують сьогодні загиблих своїх керівників і колег добрим словом, світлими спогадами про спільну роботу та молитвою.

«Вони прямували на Схід, щоб підтримати службовців наших підрозділів у найгарячішій точці фронту. На жаль, війна обірвала і їхні життя. Коли я отримав інформацію про катастрофу, стало неймовірно боляче, адже у цей день втратив справжніх друзів, побратимів й колег. МВС працює та забезпечує стабільність у кожному регіоні країни. У нас є потужний колектив, який вистояв з 24 лютого минулого року і міцно стоїть зараз. Вся команда має зараз зціпивши зуби вирвати цю перемогу і вигнати ворога з території нашої держави», – сказав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Команда МВС пам’ятає відеозвернення Дениса Монастирського, яке він записав і розмістив у себе на фейсбуці 26 лютого минулого року. Воно вікопомне й надихаюче. І завершується словами, які тепер є заповітом і для співробітників системи МВС і для мільйонів українців: «Україна сьогодні – це ми. І ми – це Україна. І ми вистоїмо».

Сумуємо. Пам’ятаємо. Згадуємо з удячністю. З вірою в нашу Перемогу продовжуємо боротьбу за Україну!

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність