"Відомо про 7 загиблих та 25 постраждалих внаслідок атаки по Києву", - Ігор Клименко

clock
08.07.2024 12:13

Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України у своєму Телеграм-каналі.

“Сьогоднішній ранок вчергове довів, що росія – країна терористів та виродків. Десятки ракет по містах у годину-пік. Удар по найбільшій дитячій лікарні країни”, -  заявив Міністр внутрішніх справ України.

За словами Ігоря Клименка, на цю мить відомо про 7 загиблих та 25 постраждалих внаслідок атаки по Києву. Служби на місцях роблять усе, щоб врятувати з-під завалів і надати допомогу людям. 

Також росіяни завдали удару по Дніпру, Кривому Рогу, Донеччині. Загалом внаслідок ранкової атаки рф по Україні загинуло близько 20 людей, близько півсотні - поранено. 

Очільник МВС повідомив, що рятувальники, поліцейські, кінологи, вибухотехніки, психологи - усі наші служби із залученням інженерної техніки працюватимуть безперервно, поки не завершать пошуково-рятувальні роботи. Ми вже облаштовуємо пункти психологічної допомоги, працюють групи слідчих, які фіксують ці злочини. Кожен, хто потребує допомоги, може звернутися до будь-якого працівника системи МВС

“Сьогодні країна відчула не страх, а ще більше люті та ненависті. За терор проти цивільних та дітей відповідь буде”, - зазначив Ігор Клименко.

Детальніше про трагедію Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів у прямому етері Національного телемарафону “Єдині новини” з місця подій

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали