Контраст
Шрифт

Ігор Клименко нагородив співробітників і військовослужбовців системи МВС, які проходять лікування

clock
04.03.2023 13:14

Сьогодні, 4 березня, міністр внутрішніх справ відвідав Львівський клінічний госпіталь Державної прикордонної служби України, де поспілкувався з медичним персоналом і пораненими українськими захисниками та вручив державні й відомчі нагороди. 

За особливу мужність і відвагу Ігор Клименко вручив нашим воїнам медаль «Захиснику вітчизни», а також нагрудні знаки «За відвагу в службі». 

Також за зразкове виконання службових обов’язків, самовідданість і високий професіоналізм, успіхи у медичній практиці, надання висококваліфікованої медичної допомоги захисникам України, міністр внутрішніх справ відзначив медпрацівника закладу нагрудним знаком «За безпеку народу».

Ігор Клименко акцентував на вагомому внеску медичних закладів системи внутрішніх справ, які з початку широкомасштабного вторгнення перепрофілювались, щоб надавати максимально ефективну допомогу, лікування, реабілітацію нашим пораненим.

«Дякую вам за службу і самовідданий захист України. Своєю мужністю і стійкістю ви щодня наближаєте нашу перемогу, тому пишаюсь кожним із вас. Бережіть себе і одужуйте якнайшвидше», - додав очільник МВС.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали
Діяльність