Глава МВС України Ігор Клименко із робочою поїздкою у Сумській області

clock
18.09.2024 14:14

Під час відрядження до Сумщини Міністр внутрішніх справ України  взяв участь у засіданні Координаційного штабу з оперативного реагування та забезпечення нормальних умов життєдіяльності населення області під час обмеження або припинення постачання електричної енергії.

«Головне – захист обʼєктів енергетичної інфраструктури, оперативне реагування підрозділів ДСНС для ліквідації наслідків уражень. Ворог цілеспрямовано бʼє по енергетиці. Намагається залишити без енергопостачання як Суми, так і громади області. Підрозділи поліції та ДСНС вже провели навчання по реагуванню у випадку довгострокових вимкнень електроенергії. Такий досвід для нас не новий, але постійно тренуємося задля чіткої злагодженості дій. Пункти Незламності розгортаються за потреби і з врахуванням безпекової ситуації», – написав Глава МВС у своєму офіційному Telegram-каналі.

Також Ігор Клименко за участі голови ОВА Володимира Артюха провів оперативну нараду з керівництвом ДСНС, Нацполіції, регіональних підрозділів Нацгвардії та Держприкордонслужби.

«Поставлені раніше завдання виконуються. Працюємо далі», – резюмував Глава МВС.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали