Контраст
Шрифт

«Герої МВС: 200 днів війни»: масштабний онлайнлітопис про бойові подвиги захисників України

clock
12.09.2022 19:45

МВС України презентує вебплатформу, присвячену подвигам співробітників системи МВС, які вони здійснили за 200 днів повномасштабного вторгнення росії на територію України. Тут зібрані історії бійців Національної гвардії України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, працівників Державної міграційної служби України та Головного сервісного центру. Історії тих Героїв системи МВС, чий внесок в нашу майбутню перемогу має пам’ятати кожен.

Як зазначив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, в цьому літописі важлива пам'ять про кожну втрату і кожен здобуток, кожен героїчний вчинок.

«Наша мета – зберегти пам’ять і шану про героїчні подвиги наших друзів, колег, усіх, хто боровся і продовжує боротися з російською навалою», - сказав Денис Монастирський.

Це історичне дослідження стане ґрунтовним матеріалом для істориків і майбутніх поколінь. На основі цього невичерпного джерела прикладів доблесті буде написана не одна художня книга і не один кіносценарій. Проект буде постійно оновлюватися.

Ознайомитися із вже наявними понад ста історіями Героїв та надихнутися їхнім прикладом доблесті можна на сайті «Герої МВС»: 200 днів війни».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність