Донецька область: внаслідок ракетного обстрілу міста Часів Яр Бахмутського району є загиблі та постраждалі

clock
10.07.2022 13:24

Вчора, о 21:17, внаслідок ракетного обстрілу міста Часів Яр Бахмутського району, сталось руйнування двох п'ятиповерхових житлових будинків.


Станом на 08:00 10 липня особовим складом Головного управління врятовано з-під завалів 5 осіб та вилучено 6 загиблих осіб, проведено розчищення та розбір близько 70 т зруйнованих елементів будинку. Наразі встановлено акустичний контакт із двома особами під завалами, здійснюються заходи щодо їх порятунку. Роботи тривають. За попередньою інформацією, під завалами може знаходитися ще 34 особи, з них 1 дитина (хлопчик 9 років).

Станом на 10:25 на місці проведення пошуково-рятувальних робіт в п’ятиповерховому житловому будинку у м. Часів Яр додатково з-під завалів вилучено тіло однієї загиблої особи. Всього в наслідок ракетного удару загинуло 8 осіб.

Станом на 12:00  внаслідок ракетного удару в п’ятиповерховому житловому будинку у м. Часів Яр по вул. Південна, 7 загинуло 11 осіб та постраждало 5 осіб.

Станом на 13.00 10 липня внаслідок ракетного удару в п’ятиповерховому житловому будинку у м. Часів Яр загинуло 15 осіб та постраждало 5 осіб.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт від ДСНС залучено 67 осіб та 10 од. техніки (7 АЦ та 2 автомобіля ШМД), додатково залучено два автокрана та два навантажувача від місцевих органів влади.

 

ДСНС України

Схожі матеріали