Державний секретар МВС Інна Ящук відзначила працівників кадрової служби (ВІДЕО)

clock
02.08.2024 18:00

Державний секретар відомства Інна Ящук привітала із професійним святом працівників підрозділів кадрового забезпечення системи МВС та вручила співробітникам відзнаки та цінні подарунки.

29 липня в Міністерстві внутрішніх справ України відзначають день працівників кадрової служби. Цьогоріч, кадровій службі – 105 років. 

Інна Ящук подякувала фахівцям за професійне виконання своїх службових обов’язків та відзначила важливість роботи колективу кадрової служби всієї системи МВС, що нині нараховує понад 6 тисяч співробітників.

«Сьогодні серед вас фахові, принципові, щиросердні, відповідальні і якісні працівники. Пишаюся кожним із Вас», - сказала Інна Ящук. 

Державний секретар МВС зазначила, що в умовах збройної агресії рф на плечі фахівців кадрової служби лягли додаткові навантаження, пов’язані із працевлаштуванням наших демобілізованих героїв, питаннями опіки і супроводу людей з інвалідністю, оформленням і супроводом особових справ у новостворені ліцеї МВС.

Присутні хвилиною мовчання вшанували усіх військовослужбовців та працівників апарату МВС України, які віддали своє життя за державу.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків із питань управління персоналом, високу професійну майстерність, ініціативу та наполегливість та з нагоди Дня створення кадрової служби МВС кращі працівники були нагороджені відомчими відзнаками: нагрудними знаками «За безпеку народу» і «За відзнаку в службі», почесними грамотами, а також було присвоєно чергові ранги держслужбовцям. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали