Контраст
Шрифт

Денис Монастирський нагородив співробітників пресслужб МВС, які боронять інформаційний фронт

clock
29.04.2022 12:54

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, за особистий внесок у забезпеченні оперативного висвітлення подій на фронті, фото-відео фіксацію злочинів російських окупантів, а також ефективне використання інформаційних технологій для забезпечення протидії агресії з боку рф, нагородив відомчими відзнаками співробітників комунікаційних підрозділів системи МВС України. 

“Рівень довіри суспільства до системи МВС значно зріс і це нормально на сьогодні. У цьому велика, зокрема й ваша заслуга. Я хочу подякувати вам за те що ви робите. А робота у нас є і буде ще дуже багато”, - зазначив Денис Монастирський.

Міністр підкреслив, що медійники МВС показують країні й світу те, який вклад в перемогу роблять наші військові, поліцейські та рятувальники та розповідають суспільству про наслідки війни, яку приніс агресор.

Зокрема міністр нагородив: 

Полковника служби цивільного захисту Світлану Водолагу, начальника відділу зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у м. Київ. 

Ірину Прянішнікову, начальника відділу комунікації ГУНП у Київській області

Геннадія Вольфовського, головного спеціаліста відділу моніторингу та аналізу управління інформаційної політики та моніторингу Департаменту комунікації МВС України

Андрія Новицького, провідного інспектора відділу забезпечення внутрішніх комунікацій Департаменту комунікації МВС України

Сергія Оратовського, начальника відділу роботи продакшн-студії Департаменту комунікації МВС України

Олега Супруна, головного спеціаліста відділу інформаційної політики та стратегічних комунікацій управ Департаменту комунікації МВС України

Сергія Федченка головного спеціаліста роботи продакшн-студії Департаменту комунікації МВС України,

Додатково. З початку війни співробітники комунікаційних підрозділів МВС України організували 16 престурів у найбільш постраждалі населені пункти Київщини, Чернігівщини та Житомирщини, а також 15 престурів на об’єкти критичної інфраструктури столиці для понад 1,5 тис. іноземних та вітчизняних журналістів.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали