«Білі янголи» евакуювали трьох людей з Красногорівки на Донеччині (ВІДЕО)

clock
04.03.2024 19:30

Літнє подружжя та ще одна мешканка до останнього відмовлялися виїжджати з Красногорівки, проте потужні удари росіян змусили їх терміново рятуватись. Щоб вибратися з пекла, жителям довелося кілометр йти пішки, адже навіть на броньованому авто доїхати до них «білі янголи» вже не мали змоги. Наразі всі евакуйовані - у безпеці.

Через загострення ситуації в місті кількість охочих евакуюватися збільшилась. Ризикуючи життям, екіпаж поліції «Білий Янгол» намагається вивезти з-під вогню якомога більше людей.

Проте дістатися в деякі райони міста правоохоронці можливості не мають, тому зустрічають людей в обумовлених місцях і під обстрілами вивозять до безпечної території.

Одна з евакуйованих жінок розповідає, що напередодні в місті було пекло, навкруги горіли будинки і летіли осколки, тому вийти з підвалу було неможливо.

Правоохоронці закликають жителів населених пунктів, які потерпають від обстрілів окупантів, не зволікати та евакуюватись. Нагадуємо, зв’язатися з евакуаційною групою «Білий Янгол», яка працює на Мар’їнському напрямку, можна за номером телефону 066-56-10-102.

Національна поліція України

Схожі матеріали