Бійці бригади “Спартан” показали нову зброю та свої тренування

clock
23.03.2023 15:33

У бригаді оперативного призначення “Спартан” проходять інтенсивний вишкіл. Також гвардійці опановують нові Форти-221, штурмові гвинтівки системи булпап.

“Це — штурмова гвинтівка українського виробництва Форт-221, зброя другого ешелону. Використовується у разі виникнення близького контакту, щоб ми могли придушити вогнем противника. Наша основна зброя – це снайперські гвинтівки”, - каже актор кіно та професійний спортсмен. Багаторазовий чемпіон України та рекордсмен України з паверліфтингу, а нині нацгвардієць із позивним “Бізон”. 

Вишколом добровольців займаються досвідчені інструктори та офіцери. Вони проводять індивідуальну підготовку з основних предметів (вогневої, тактичної, інженерної підготовки та основ тактичної медицини). Готують бійців до штурмових дій в місті, сільській та лісистій місцевості. Серед озброєння, яке вивчають є також  автоматичний гранатомет, великокаліберний кулемет, а також протитанкові керовані ракети.

При цьому бригада “Спартан” продовжує активне ведення бойових дій. З грудня 2022 року гвардійці воювали у Бахмуті.

Гвардійці бригади “Спартан” є питомою складовою Сил Оборони України. Вони професійно нищать російських загарбників на східних рубежах і відчайдушно б’ються за волю та суверенітет українських земель.

Штурмова бригада “Спартан” — об нас ламається ворог!Вступай і наступай!

Заповнюй анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/

Національна гвардія України

Схожі матеріали