Безпека на кордоні, нелегальна міграція та протидія злочинності: Ігор Клименко обговорив ряд питань із міністром внутрішніх справ Молдови

clock
07.02.2024 16:15

Не лише спільний кордон, а й тверде прагнення повноправного долучення до європейської спільноти об’єднує Україну та Молдову. Про це Міністр внутрішніх справ України повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Ми разом рухаємося у європейському напрямку та разом працюємо над убезпеченням державних рубежів і протидією гібридній агресії росії. Саме про це ми говорили з міністром внутрішніх справ Молдови Адріаном Єфросом. Питання нелегальної міграції, протидія організованій злочинності – основне в обговоренні", - наголосив очільник МВС.

За словами Міністра, окремо зосередилися на ділянці кордону на межі з невизнаним Придністров’ям. Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко наголосив, що там працюють посилені прикордонні патрулі, а ситуація на цій ділянці – під пильним контролем.

"Безумовно, поглиблена співпраця допоможе ефективніше відпрацьовувати спільні завдання, тож запросив пана Єфроса відвідати Україну. Переконаний, набутий працівниками системи МВС досвід буде цікавий молдовським колегам", - зауважив Ігор Клименко. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали