Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови КМУ «Про внесення змін до переліку платних послуг, які надаються підрозділами МВС, ... »

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання» (далі – проєкт постанови), що оприлюднений 21 травня 2024 року в підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України.

Дія реалізації проєкту постанови поширюватиметься на такі соціальні групи та заінтересовані сторони населення: фізичні та юридичні особи, які звертатимуться за отриманням платних послуг, що надаються Експертною службою МВС.

Можливими наслідками реалізації проєкту постанови для цих соціальних груп населення та заінтересованих сторін є:

  • зменшення вартості послуги з дублювання первинних або нанесення спеціальних індивідуальних ідентифікаційних номерів транспортних засобів;
  • розширення мережі суб’єктів уповноважених на проведення обов’язкового технічного контролю з урахуванням долучення до цієї сфери Експертної служби МВС і можливість проводити випробування колісних транспортних засобів на базі державної установи з використанням сучасного українського та європейського обладнання;
  • забезпечення конкурентоспроможності державних установ з приватними підприємствами, які надають аналогічні послуги.

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються впродовж місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проєкту постанови надаються за номером телефону: (044) 374 34 27. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Гамера Володимир.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.