Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 04 червня 2007 року № 795 та від 26 жовтня 2011 року № 1098»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 04 червня 2007 року № 795 та від 26 жовтня 2011 року № 1098»  (далі – проєкт постанови Уряду), що оприлюднений 08 травня 2023 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту постанови Уряду поширюватиметься на суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність з виробництва, ремонту, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення, боєприпасами до неї, холодною, пневматичною зброєю, спеціальними засобами. 

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту постанови: громадяни, держава та суб’єкти господарювання у сфері виробництва, ремонту, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення, боєприпасами до неї, холодною, пневматичною зброєю, спеціальними засобами. 

Реалізація проєкту постанови Уряду сприятиме покращанню якості надання послуг підрозділами Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України з питань обігу предметів, матеріалів і речовин, на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ.

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються упродовж місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].   

Консультації щодо проекту постанови Уряду надаються за номерами телефонів: (044) 254 78 54, (044) 254 78 45. Відповідальні особи за проведення електронних консультацій з громадськістю – Володимир Хованець та Олег Матвєйцов.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови оприлюднений 09 червня 2023 року.