Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу МВС України «Про затвердження Порядку взаємодії територіальних сервісних центрів МВС із державним підприємством, що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, та центрами надання адміністративних послуг»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Порядку взаємодії територіальних сервісних центрів МВС із державним підприємством, що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, та центрами надання адміністративних послуг» (далі – проєкт наказу), що оприлюднений 08 лютого 2022 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту наказу поширюватиметься на такі соціальні групи населення: фізичних осіб, які звертаються за отриманням послуги з обміну посвідчення водія.

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту наказу: територіальні сервісні центри МВС; державне підприємство, що належить до сфери управління Державної міграційної служби України; центри надання адміністративних послуг.

Можливими наслідками реалізації проєкту наказу для цих соціальних груп населення та заінтересованих сторін є удосконалення механізму та організація обміну посвідчення водія для фізичних осіб.

Пропозиції та зауваження до проєкту наказу приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: info@hsс.gov.ua. 

Консультації щодо проєкту наказу надаються за номером телефону: (044) 374-10-33. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Фурман Наталія Василівна.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.