Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 року № 622»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 року № 622» (далі – проєкт наказу МВС), що оприлюднений 31 січня 2022 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту наказу МВС поширюватиметься на такі соціальні групи населення: громадяни; суб’єкти господарювання, у тому числі суб’єкти малого підприємництва.
Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту наказу МВС: громадяни; держава; суб’єкти господарювання, у тому числі суб’єкти малого підприємництва.

Можливими наслідками реалізації проєкту наказу для цих соціальних груп населення та заінтересованих сторін є:

  • спрощення процедури отримання громадянами та суб’єктами господарювання послуг у сфері дозвільної системи;
  • удосконалення організації роботи органів поліції та підвищення якості надання посадовими особами органів поліції послуг у сфері дозвільної системи;
  • покращення якості надання послуг суб’єктами господарювання у сфері дозвільної системи.


Пропозиції та зауваження до проєкту наказу приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected]

Консультації щодо проекту наказу надаються за номерами телефонів: (044) 254 78 54, (044) 254 78 45. Відповідальні особи за проведення електронних консультацій з громадськістю – Володимир Хованець та Олег Матвєйцов.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу оприлюднений 07 липня 2022 року.