Завершився онлайн-тренінг з лідерства для євроатлантичної мережі МВС

clock
30.11.2021 17:00

30 листопада, завершився дводенний онлайн-тренінг з лідерства для євроатлантичної мережі Міністерства внутрішніх справ України, який організувала Програма професійного розвитку Україна-НАТО.

Тренінг був присвячений лідерству. Він проходив 29-30 листопада. 

Разом з експертом та коучем Ігорем Солодовим, учасники тренінгу покращували своє розуміння рівнів робочої зрілості співробітників та ситуаційного лідерства. Спеціалісти Мережі розібралися з такими поняттями як коучинг та менторство, а також покращили свої навички розв'язання конфліктів в команді.

“Ми ще підбиваємо підсумки зустрічі, пишемо звіти та форми зворотного зв'язку. Проте я особисто точно змінився через знайомство з учасниками Євроатлантичної мережі Міністерства внутрішніх справ України та надихнувся їх історіями” - зазначив Ігор Солодов.

Заступник начальника головного управління європейської та євроатлантичної інтеграції Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МВС Денис Єгоров повідомив, що це не останній такий тренінг. Через кілька місяців на учасників вебінару очікує додаткова сесія з тренером, під час якої вони зможуть поділитися своїм досвідом використання набутих знань та навичок, а також обговорять питання, які виникли за цей період.

Керівники Програми професійного розвитку подякували Міністерству внутрішніх справ України за успішний старт проєкту.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали