В Україні відбудеться Міжрегіональна Конференція УАППО «Руйнуй стереотипи, пізнаючи себе»

clock
11.10.2021 09:36

У вівторок, 12 жовтня, відбудеться конференція-телеміст, що об'єднає представниць і представників правоохоронних органів, фахівців у сфері ґендерної рівності, миру та безпеки, а також міжнародних партнерів для обговорення викликів та перешкод, з якими стикаються жінки-правоохоронниці під час роботи та несення служби, шляхів та досвіду щодо подолання таких викликів, а також історій успіху та практичних рекомендацій.

У заході візьме участь міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський та заступниця міністра внутрішніх справ - Голова правління УАППО Катерина Павліченко.

Початок заходу: 12 жовтня 2021 року, 09:00.

Місце проведення: м. Київ, Зала Чемпіонів, НСК Олімпійський, вул. Велика Васильківська, 55.

Акредитація за електронною поштою [email protected] до 18:00 години 11 жовтня.

Для акредитації вкажіть наступну інформацію: назва ЗМІ, ПІБ знімальної групи, серію та номер паспорту (та їх скан-копію), номер редакційного посвідчення (та його скан-копію), контактні номери телефонів.

Трансляція телемосту в онлайн форматі буде доступна на платформі Zoom за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/81368216771

Також на Facebook та YouTube Асоціації https://www.facebook.com/UAWLE/live_videos/

Контактний телефон у день заходу: (097) 550 22 45 Наталія.

ВАЖЛИВО! Участь виключно з дотриманням карантинних обмежень. Обов’язковим є наявність сертифіката про повний курс вакцинації від Covid-19 або негативного результату ПЛР-тесту (до 72 годин).

Схожі матеріали