У ХНУВС учасникам науково-практичного семінару-наради вручено сертифікати

clock
18.06.2021 16:20

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся науково-практичний семінар-нарада за участю керівників і фахівців відділів психологічного забезпечення закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання системи МВС. Захід був організований Департаментом персоналу Міністерства внутрішніх справ України.

Мета заходу – вдосконалення професійних компетенцій учасників в напрямах проведення психопрофілактичної роботи, оптимізації стану соціально-психологічного клімату в колективах, організації роботи з особами, які потребують психологічної підтримки та допомоги, інше.

Наприкінці семінару-наради відбулося засідання круглого столу на тему «Актуальні питання психологічного забезпечення закладів освіти, що належать до сфери управління МВС» за участі начальниці відділу психологічного забезпечення Департаменту персоналу МВС України Ніни Лигун і першого проректора університету Дмитра Швеця. Учасники круглого столу обмінялися напрацьованим досвідом та окреслили перспективи подальшого розвитку психологічної служби в системі МВС України.

Учасники науково-практичного семінару-наради отримали сертифікати.

ВЗГ ХНУВС

Схожі матеріали