У Гоголівській громаді на Полтавщині відкрили поліцейську станцію

clock
05.11.2021 11:53

В урочистому відкритті нової поліцейської станції взяли участь представники Гоголівської громади, селищної ради, керівництво поліції Полтавської області та відділення поліції № 3 (Велика Багачка) Миргородського райвідділу. Комфортний кабінет для прийому громадян, роботи з документами та відпочинку поліцейського розташований в селищі Гоголеве, на вул. Станіслава Горєва, 30.

Правопорядок на території Гоголівської громади підтримує поліцейський офіцер Олег Бульвін, який з 2016 року працював на території селищної ради дільничним. Участь у конкурсі на посаду офіцера громади поліцейський взяв, не вагаючись. Він зауважив: «Я в цей проєкт повірив, пройшов конкурсний відбір, співбесіду, спеціалізоване навчання (2,5 місяці) у Харкові та зараз працюю поліцейським офіцером громади».

Капітан поліції добре знає специфіку 5 населених пунктів, які входять до складу тергромади, та проблеми місцевого населення (а тут проживає 5,5 тисяч людей). Гарна поінформованість – результат не тільки практичного, але й життєвого досвіду: він і сам є мешканцем одного із сіл громади.

 

Відповідно до ключової ідеї проєкту «Поліцейський офіцер громади», проживання правоохоронця на території обслуговування має вагоме значення для досягнення головної мети – створення безпечного простору в громаді. Як зазначив начальник управління превентивної діяльності поліції Полтавщини Роман Ніколаєнко, поліцейський розпочинає і закінчує свій робочий день на території громади, дбає про безпеку місцевих жителів та пліч-о-пліч з органами місцевого самоврядування працює над створенням тут комфортного правового середовища. «Саме мешканці громади (у першу чергу) будуть оцінювати роботу поліцейського офіцера, нову якість надання послуг», – наголосив Роман Ніколаєнко.

Секретар Гоголівської селищної ради Людмила Писаренко вважає, що безпековий проєкт відповідає вимогам часу та орієнтований на забезпечення комфортного життя кожної громади: «Я вважаю, що це гарне рішення і правильна програма, яка нам допомагатиме забезпечувати спокій, комфорт та безпеку життя жителів нашої громади».

 Відкриття власної поліцейської станції та запровадження інституту поліцейських офіцерів на території громади Гоголівський селищний голова Володимир Даценко відносить до прогресивних змін: «Це крок вперед для новоствореної громади щодо створення безпеки наших громадян… Тож хочу привітати з «Днем народження» нашу дільницю та нашого офіцера».

 

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 

Схожі матеріали