Рятувальники Луганщини отримали сучасні пожежні автомобілі

clock
15.11.2021 13:33

Сьогодні, 15 листопада, на території 12 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону, відбулося урочисте вручення підпорядкованим підрозділам нової техніки. Так, автопарк Луганського гарнізону поповнили три сучасних пожежних автомобілі на базі «МАЗ» з колісною формулою 4 х 4,2. Вони вирушать на оперативне чергування до підпорядкованих підрозділів Головного управління, розташованих у містах Сєвєродонецьк, Старобільськ та Гірське – 1, 3 та 6 пожежно-рятувальні загони.

Автомобілі укомплектовані 5-тонними цистернами для води та піноутворювача, багатофункціональними інструментами для проникнення, бензиновими генераторами, бензорізами та бензопилами, компресорами високого тиску для закачки апаратів на стиснутому повітрі, діелектричними комплектами. Окрім того, потужна система освітлення дозволить рятувальникам ще якісніше працювати у нічний час.

«Сьогоднішнє поповнення ще більше поліпшить боєздатність наших підрозділів, оперативне і якісне виконання завдань за призначенням, - сказав начальник Головного управління ДСНС України у Луганській області Михайло Пшик. - А наше першочергове зобов’язання – своїми знаннями та вміннями забезпечити якісну роботу цієї техніки».

ГУ ДСНС України у Луганській області

Схожі матеріали