Ігор Клименко проінспектував блок-пости, на яких несуть службу поліцейські

clock
16.12.2021 15:22

Сьогодні, 16 грудня, Ігор Клименко прибув у Луганську область, де зустрівся з командирами зведених загонів обласних управлінь поліції та проінспектував блок-пости, на яких несуть службу поліцейські. 

  Під час спілкування з керівниками зведених загонів Голова Нацполіції обговорив питання матеріально-технічного забезпечення бійців батальйонів і стан побутових умов у місцях тимчасової дислокації та на блокпостах, де поліцейські несуть цілодобову службу. 

 «Я дав вказівку, щоби вже найближчим часом на всіх блокпостах забезпечили поліцейських додатковими  бодікамерами та за потребою комп’ютерною технікою, новими бронежилетами та касками. Це питання особистої безпеки кожного бійця, тож ми маємо приділяти цьому особливу увагу», - підкреслив Ігор Клименко. 

 Крім того, під час наради Голова Нацполіції довів до комбатів інформацію про прийняте з командувачем ООС рішення щодо змін, які стосуються несення служби приданими силами поліції на території проведення операції об’єднаних сил. 

 Після завершення зустрічі Голова Нацполіції, керівництво поліції Луганщини та командири зведених загонів ГУНП інших областей, які несуть службу в зоні ООС на території Луганської області, вшанували пам’ять загиблих правоохоронців.

 

Схожі матеріали