Community policing в дії: мешканці Дніпра допомогли патрульним затримати грабіжників

clock
03.11.2021 18:36

Пильні мешканці будинку на вулиці Чеботарьова, що у Дніпрі, помітили поряд із дитячим майданчиком підозрілий автомобіль. Занепокоїло їх те, що у нічний час невідомі особи збирали щось із майданчика і складали в авто. Громадяни зателефонували в поліцію та попросили перевірити, що відбувається.

На місце прибув екіпаж патрульних, але вказаний автомобіль вже поїхав з місця. Поліцейські обстежили територію та виявили його на сусідній вулиці. Біля транспортного засобу перебував чоловік. Охоронці порядку поспілкувались із громадянином та провели поверхневу перевірку. У салоні автомобіля інспектори виявили гумове покриття яке, ймовірно, і було викрадене з дитячого майданчику на сусідній вулиці.

Чоловік запропонував патрульним хабаря, аби ті його відпустили. Інспектори попередили його про кримінальну відповідальність за такі дії, але чоловік наполягав на своєму.

Пізніше на місце підійшов ще один громадянин, який, ймовірно, також причетний до крадіжки.
На місце викликали слідчо-оперативну групу. Осіб доставили до відділку поліції. Їм загрожує відповідальність за крадіжку та пропозицію неправомірної вигоди.
Дякуємо небайдужим громадянам, які викликали поліцію. Завдяки вашій реакції ймовірних зловмисників вдалося затримати так швидко.

Схожі матеріали