Нацгвардійці, рятувальники та поліцейські провели антитерористичні навчання поблизу Посольства Держави Ізраїль (ФОТО, ВІДЕО)

clock
29.08.2016 08:20

Підрозділи Нацгвардії, поліції, ДСНС та Служби безпеки України провели міжвідомчі антитерористичні навчання поблизу Посольства Держави Ізраїль.

За легендою навчань, умовні терористи під виглядом відвідувачів зайшли у приміщення посольства, захопили у заручники персонал і стали погрожувати підіривом будівлі. Нацгвардійці, представники Державної служби з надзвичайних  ситуацій та Нацполіції одразу ж були підняті по тривозі. Військовослужбовці 22 окремої бригади НГУ очепили район проведення операції та зайняли позиції для спецоперації.

Силовики намагалися вирішити «конфлікт» мирним шляхом, але перемови з умовними терористами не дали бажаних результатів. Після чого розпочалась активна фаза операції - штурм будівлі та звільнення заручників.

В результаті учбової спецоперації заручники були звільнені, а умовні терористи затримані. За висновками ізраїльських фахівців та інструкторів задіяних підрозділів, учасники навчань на високому рівні відпрацювали заходи із своєчасної протидії можливим терористичним загрозам та вдосконалили міжвідомчу взаємодію.

За матеріалами прес-служби НГУ

Схожі матеріали