Закарпатські рятувальники отримали п’ять сучасних спецавтомобілів (ФОТО)

clock
09.03.2017 14:35

9 березня в м. Ужгород за участю Голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля відбулася церемонія передачі п'яти сучасних спецавтомобілів для рятувальників області. Підрозділи ДСНС отримали чотири пожежні автоцистерни на базі шасі МАЗ та оперативно-піротехнічний автомобіль Mitsubishi L200. Пожежні автомобілі, загальною вартістю понад 15 млн. гривень, закуплені Службою за кошти державного бюджету у 2016 році. Піротехнічний автомобіль рятувальники отримали від Уряду Японії.

Також цього року з бюджету обласної ради для рятувальників Закарпаття виділено 400 тисяч гривень на придбання пожежно-рятувального спорядження.

Довідково:

Пожежні автоцистерни призначені для пожежогасіння, проведення рятувальних робіт, доставки вогнегасних речовин та особового складу до місця ліквідації надзвичайної події чи пожежі. Також сучасні автомобілі мають високу прохідність, що відіграє важливу роль для високогірних районів. Піротехнічний автомобіль призначений для забезпечення оперативного прибуття особового складу піротехнічного розрахунку до місць виявлення вибухонебезпечних предметів, транспортування спеціального майна та спорядження.

Отримана техніка буде розподілена до 3-ї пожежної частини у м. Рахів, 4-ї пожежної частини у смт Міжгір’я, 10-ї пожежної частини у м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста смт Дубове Тячівського району.

 

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали