За результатами ігор групового етапу визначилися фіналісти Кубку міністра з волейболу (ФОТО)

clock
15.04.2017 12:15

Завершився другий, груповий, етап Кубку міністра внутрішніх справ з волейболу. Ігри проходили у п’яти містах – Дніпрі, Львові, Одесі, Полтаві та Хмельницькому. За підсумками зустрічей визначилися команди-фіналісти змагань, які зберуться у столиці 19-21 квітня, щоб поборотися за звання володаря Кубку міністра.

Нагадаємо, турнір, який проводиться для сприяння розвитку фізичної культури, підвищення рівня спортивної майстерності та загартованості працівників правоохоронних органів, стартував на початку квітня. У першому, відбірковому, етапі, що проходив в обласних центрах та столиці, визначилися учасники групового етапу, що стартував 12 квітня. Участь у Кубку беруть команди Нацполіції, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, Державної міграційної служби та вищих навчальних закладів МВС.

У зональному етапі турніру у Дніпрі за право виходу у фінал змагалися команди правоохоронних органів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської та Харківської областей. За результатами ігор перше місце виборола збірна поліції Дніпропетровської області.

До «львівської п’ятірки» увійшли переможці відбіркового етапу – команди Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Управлінь Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Волинській та Чернівецькій областях, збірні Головних управлінь Нацполіції у Івано-Франківській та Закарпатських областях. Фіналістами кубку міністра заслужено стали поліцейські з Закарпаття.

У груповому етапі Кубку міністра в Одесі взяли участь команди Головного управління Нацполіції Кіровоградщини, Південного регіонального управління Держприкордонслужби (м. Одеса), Азово-Чорноморського регіонального управління ДПС, Головного управління ДСНС Миколаївщини та Національної академії внутрішніх справ. Кожна гра була напруженою, адже всі команди до останнього боролися за перемогу. Однак найсильнішими були волейболісти з Південного регіонального управління ДПС.

На полі Головного управління Нацполіції Полтавщини зустрічалися п’ять найсильніших волейбольних команд правоохоронних органів центральної частини України – збірні Чернігівського прикордонного загону північного регіонального управління ДПС, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Нацуніверситету цивільного захисту, Головного управління Нацполіції Київщини, Головного управління ДСНС в Полтавській області та Управління ДСНС Сумщини. Переможцями цієї групи стали прикордонники з Чернігівщини.

У змаганнях другого етапу Кубку міністра з волейболу у Хмельницькому брали участь команди поліцейських Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей, рятувальники з Житомира та збірна Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності із Вінниці. Родзинкою турніру став вихід на ігровий майданчик під час зустрічі волейбольних команд Хмельниччини та Тернопільщини головних поліцейських обох областей – Миколи Семенишина та Олександра Богомола. Переможцями стали волейболісти з ГУНП Хмельниччини.

Чим буде цікавим фінал Кубку, дізнаємося вже за кілька днів. Успіху всім командам!

Департамент комунікації МВС України

(за матеріалами ГУНП Дніпропетровщини, Львівщини, Одещини, Полтавської та Хмельницької областей)

Схожі матеріали