Контраст
Шрифт

Юрій Голубан подав позов до нардепа Ігоря Луценка про спростування недостовірної інформації, захист честі, гідності та ділової репутації (ФОТО, ВІДЕО, ДОКУМЕНТИ)

clock
16.03.2017 16:47

Під час вечірнього ефіру телеканалу NewsOne від 15 березня 2017 р. народний депутат України Ігор Луценко звинуватив командира роти поліції особливого призначення ГУНП у Донецькій області полковника поліції Юрія Голубана у «вбивстві наших бійців під Карлівкою», назвавши поліцейського  сепаратистом.

«Єсть такий сепаратист, який вбивав наших бійців під Карлівкою, Юрій Голубан. Так от його завели, щоб він виступав з трибуни українського парламенту. От таких от кадрів понабирав пан Аваков до себе в Беркут, оці всі нові так звані новостворені структури, і от такі кадри там зараз функціонують, і зараз інших не знайшлося, щоб тільки таких от завести на парламентську трибуну, щоб вони виступали», - сказав народний депутат Ігор Луценко.

  

Полковник Юрій Голубан просить суд визнати вищевказану інформацію недостовірною, такою, що порушує його честь, гідність і ділову репутацію та зобов'язати телеканал NewsOne не пізніше одного місяця з дати набрання судового рішення оголосити його резолютивну частину в ефірі цієї ж програми.

Також Юрій Голубан звернувся до Генеральної прокуратури з проханням провести об’єктивну перевірку викладеної народним депутатом інформації та вжити відповідні міри реагування за її результатами у разі потреби.

Також ветерани АТО і бійці полку «Київ» вимагають від народного депутата Ігоря Луценка вибачитися перед командиром роти спецпризначення поліції Донецької області Юрієм Голубаном за наклеп і підтримку піар-кампанії проти поліції.

 

Нагадаємо, що 15 березня, четверо працівників поліції з трибуни Верховної Ради України розповіли подробиці про намагання прорватися через блокпост у зоні АТО колони автомобілів блокадників на чолі з народним депутатом України Володимиром Парасюком.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність