Володимир Мартиненко: Колосальна робота правоохоронців під час виборів підвищила рівень довіри до поліції

clock
09.04.2019 16:33

На цьому радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко наголосив сьогодні, 9 квітня, під час колегії Головного управління Нацполіції Тернопільщини. У засіданні, присвяченому підведенню підсумків роботи поліції області за перший квартал 2019 року та забезпеченню публічної безпеки під час першого туру виборів Президента України, взяли участь начальник Нацполіції краю Олександр Богомол, начальник обласного управління СБУ Віталій Найда та прокурор Тернопільської області В’ячеслав Перч.

На початку колегії радник глави МВС Володимир Мартиненко подякував правоохоронцям Тернопільщини за ефективне виконання службових обов’язків та належне забезпечення публічної безпеки в області під час першого туру виборів Президента України.

«Робота зроблена колосальна. І у нас є результат – це збільшення довіри громадян України до правоохоронного відомства. Міжнародні організації, спостерігачі, суб’єкти виборчого процесу подякували працівникам Нацполіції та визнали, що вибори пройшли демократично, законно, а правопорядок під час волевиявлення людей був забезпечений на високому рівні», – зазначив Володимир Мартиненко.

Своєю чергою начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол зазначив, що наразі найактуальнішим завданням для правоохоронних органів є забезпечення законності та громадського порядку під час підготовки та проведення другого туру виборів Президента України.

«Вибори – дуже важливий і відповідальний період для нашої держави. Маємо бути уважними, реагувати на порушення, чітко дотримуватися законодавства і докласти максимум зусиль для здійснення конституційного права у вільний, чесний та демократичний спосіб обирати керівника держави», – наголосив Олександр Богомол.

Крім того, на розгляд колегії були винесені оцінка оперативно-службової діяльності підрозділів області за перший квартал 2019 року, робота з розкриттям та розслідуванням злочинів.

«Ефективніше, ніж у попередньому році, розкривались розбої, незаконні заволодіння автомобілями, наркозлочини, злочини у сфері службової та господарської діяльності. Викриті дві організовані злочинні групи, до складу яких входило дев’ять осіб», – повідомив керівник поліції Тернопільщини.

Під час колегії поряд з аналізом проблемних питань були визначені заходи задля подальшого удосконалення діяльності підрозділів поліції Тернопільщини.

Прес-служба ГУНП в Тернопільській області

Схожі матеріали