Володимир Мартиненко: «Довіра громадян – це показник якості роботи поліцейських»

clock
08.04.2019 13:26

Про це радник міністра внутрішніх справ, голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко заявив сьогодні, 8 квітня, під час оперативної наради в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області.

Насамперед Володимир Мартиненко подякував правоохоронцям Буковини за належний рівень забезпечення публічної безпеки та порядку в регіоні під час першого туру виборів Президента України, а також оцінив готовність поліцейських до виконання завдань під час другого туру. Окремо радник глави МВС наголосив на дотриманні «Закону про запобігання корупції» та здійсненні необхідних заходів щодо взаємодії з громадськістю задля уникнення корупційних процесів.

Під час наради обговорювались необхідні напрацювання за пріоритетними напрямами роботи поліції Буковини у квітні. Зокрема, йшлося про протидію наркозлочинності, торгівлі людьми та ДТП з летальними наслідками.

Крім того був проаналізований стан оперативної обстановки та результати роботи підрозділів ГУНП з розкриття та розслідування кримінальних правопорушень на минулому тижні. У період з 1 по 7 квітня працівники поліції Чернівецької області забезпечили оперативне реагування на 2 050 заяв і повідомлень громадян.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Схожі матеріали