Вінницька поліція розкрила резонансне вбивство (ВІДЕО)

clock
13.03.2017 14:53

Впродовж доби працівники ГУНП у Вінницькій області затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні вбивства 38-річного вінничанина. Під час побутового конфлікту загиблому було нанесено множинні удари сковорідкою по голові, внаслідок чого він помер на місці злочину.

Як повідомив керівник поліції Вінниччини Юрій Педос, загиблого зловмисники перенесли у підвал, де він знаходився близько двох тижнів. Потім з метою приховування злочину вбивці з допомогою електричної болгарки розрізали труп на частини, які розіклали в пакети. Злочинці позбулися цих доказів, розкидавши пакети в різних частинах Вінниці.

Вже після затримання підозрюваних поліцейські виявили майже всі частини тіла, які були відправлені на експертизу.

Швидко вийти на слід злочинців допомогло те, що загиблий з листопада минулого року розшукувався, як безвісти зниклий. І виявлений у водоймі протез фігурував в матеріалах розшуковців, як одна з прикмет зниклого вінничанина. Крім того, на руці було невелике татуювання.

Під час слідства оперативниками було з’ясовано, що підозрювані крім вбивства причетні до пограбування іншого мешканця Вінниці. Вони пробралися до будинку і на очах власника забрали його особисті речі.

Наразі обидва перебувають під арештом. Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Підозрюваним може загрожувати довічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

Схожі матеріали