Вилучена зброя та наркотичні речовини – такі результати оперативно-профілактичних заходів на Луганщині

clock
26.02.2021 12:54

У Сєвєродонецьку пройшли оперативно-профілактичні заходи за участю підрозділів Національної гвардії України, Національної поліції та патрульної поліції у Луганській області. Головна їх мета – профілактика правопорушень та виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів.

Більше 150 правоохоронців працювали на попередження та розкриття правопорушень, виявлення та вилучення з незаконного обігу заборонених предметів та речовин. Патрульні наряди особливу увагу приділяли профілактиці шахрайських дій по відношенню до місцевих мешканців.

«Під час проведення цих заходів спільно зі співробітниками поліції військовими нарядами полку перевірялися транспортні засоби і громадяни з метою виявлення незаконної зброї, вибухонебезпечних предметів та наркотичних речовин», –  зазначив начальник групи з організації служби з ОГП слов’янського полку майор Юрій Коротенко.

За результатами проведення профілактичних заходів у місцевих мешканців було виявлено та вилучено наркотичні засоби, встановлено факт продажу тютюнових виробів неповнолітнім, знайдено трьох осіб, які знаходилися у розшуку, а також виявлено та вилучено два мобільні телефони, які знаходились у розшуку як викрадені. За порушення строків реєстрації вогнепальної зброї, поліцейськими було вилучено 4 рушниці.

Загалом, за підсумками відпрацювання було виявлено 30 адміністративних правопорушень, за якими складено відповідні матеріали.

 

Нікіта Тафійчук

Схожі матеріали