Вадим Троян зустрівся з керівником поліції м. Дубай (ФОТО)

clock
31.03.2017 08:27

В рамках офіційного візиту до ОАЕ, делегація МВС України на чолі з заступником міністра Вадимом Трояном зустрілися із заступником Голови поліції м. Дубай Абдурахманом Рафі та відвідали Координаційний центр моніторингу та управління.

Координаційний центр працює за прикладом європейської служби 112. Його функції полягають у відслідковуванні оперативної обстановки та контролі за виконанням своїх завдань поліцією. Даний центр  управляє силами та засобами поліції. Це, зокрема, система автоматизованого відео спостереження та моніторингу. Вона дозволяє координувати роботу поліції, пожежників та медичної служби задля належного гарантування безпеки громадян.

«Процес реформування правоохоронних  органів передбачає не тільки зміну філософії «Служити та захищати, а не карати», але й покращення матеріально-технічного забезпечення. Ми використовуємо досвід європейських держав і продовжуємо вдосконалюватися. Нам цікава робота вашого координаційного центру», - наголосив заступник міністра Вадим Троян.

За його словами, контроль за виконанням своїх задач поліцією – гарна ідея. Це дозволить підвищити рівень довіри суспільства до поліції в цілому.

Наприкінці зустрічі сторони домовилися, що найближчим часом до України прибудуть експерти з розробки системи фото і відео фіксації та обговорили можливі напрямки співробітництва у розбудові систем забезпечення громадської безпеки. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали