В Одесі представники правоохоронних відомств зустрілися з громадськістю (ФОТО)

clock
18.09.2016 07:00

Зустріч у межах проекту «Консультації з громадськістю» відбулася 16 вересня в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області за головування очільника Громадської Ради при МВС України Володимира Мартиненка. Участь у спілкуванні з представниками громадськості Одещини взяли керівники обласних підрозділів Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України та регіонального сервісного центру при МВС.

Як зазначив Володимир Мартиненко, робоча група приїхала до Одещини, щоб почути пропозиції від жителів області й активізувати спільну роботу з населенням, адже тільки спілкуючись з людьми можна контролювати виконання реформи в правоохоронних органах.

Представники державних органів влади обговорили з громадськими діячами питання налагодження співпраці, реформування поліції, збільшення штатної чисельності працівників поліції, статистику злочинності, тісної взаємодії регіональних сервісних центрів в області з працівниками поліції тощо.

Була озвучена низка пропозицій щодо можливих форм участі громадськості в реформах правоохоронної системи. Зокрема, представник одного з громадських формувань запропонував створити інтерактивну карту, за допомогою якої кожен житель зміг би позначати нелегальні точки продажу спиртного, наркотиків тощо.

Слід зауважити, що під час зустрічі значна частина представників громадськості висловлювалася на підтримку очільника Нацполіції Одеської області Гіоргі Лорткіпанідзе.

Учасники зустрічі домовилися надалі активно співпрацювати: подібні зустрічі матимуть системний характер.

Департамент комунікації МВС України

за матеріалами відділу комунікації поліції Одеської області

 

Схожі матеріали