В Ізмаїлі прикордонники вибороли призові місця в чемпіонаті міста з легкої атлетики

clock
14.03.2021 12:22

Вчора прикордонники Ізмаїльського загону взяли участь у IV традиційному відкритому чемпіонаті міста Ізмаїл з легкої атлетики.

Присвячений цей забіг березневим святам – Дню боротьби за права жінок та міжнародний мир, а також Дню народження Тараса Шевченка. Усього у чемпіонаті взяли участь майже 100 учасників, серед яких 13 прикордонників.

Спортсмени мали три дистанції на вибір – 3, 6 та 15 км. У цей день всім учасникам забігів заважала дощова погода, до того ж охоронці державного кордону долали дистанції у військовому однострої. Варто зазначити, що у забігу також взяли участь 3 курсанти Національної академії Держприкордонслужби, котрі прибули на стажування до Ізмаїльського загону.

За результатами запеклої боротьби курсант прикордонного вишу Микола Нізовець посів 2-ге місце у забігу на 3 км, а у своїх вікових групах на дистанції 15 км 3-ті місця посіли молодший лейтенант Ярослав Білинський та сержант Тетяна Бичкова.

Ізмаїльський загін приділяє значну увагу фізичній підготовці прикордонників, адже охоронець кордону має бути фізично загартований та витривалий.

Схожі матеріали