В Авдіївці відновлені електро- та водопостачання (ФОТО)

clock
07.02.2017 08:11

Станом на 8:00 7 лютого відновлені електро- та водопостачання для мешканців Авдіївки.

До централізованого електропостачання підключені всі жителі міста. Без електропостачання залишаються три населені пункти Ясинуватського району, що розташовані поблизу Авдіївки: с. Камянка, с. Веселе та с. Петровське. До відновлювальних робіт залучені бригади енергетиків.

6 лютого відновлена робота загальноосвітніх шкіл та дитячих садків.

Розпочаті роботи щодо відновлення пошкоджених будівель. Проведені відновлювальні роботи за чотирма десятками адрес, забезпечено оббивку 139 вікон приватних житлових будинків загальною площею 208,5 м², а також покриття дахів будинків загальною площею 149 м².

Тривають роботи щодо очищення території Авдіївки від боєприпасів. 6 лютого піротехнічні розрахунки Державної служби України з надзвичайних ситуацій вилучили та знешкодили 7 боєприпасів: 4 мінометні міни калібром 82 мм та 3 одиниці мінометних мін калібром 122 мм.

У Краматорську рятувальники розвантажили 5 вантажних автомобілів гуманітарної допомоги з Київської, Дніпропетровської, Рівненської областей та м. Слов’янськ у кількості 35,5 тонн для жителів Авдіївки: продукти харчування, теплі речі, ковдри, будівельні матеріали, засоби гігієни тощо. Також представники ДСНС завантажили гуманітарну допомогу до м. Авдіївка у кількості 6 тонн (будівельні матеріали).

Функціонує пункт життєзабезпечення (сім наметів – від ДСНС, один – благодійної організації), три стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось 11 тис. 789 осіб.

6 лютого з міста евакуйовані 8 осіб (4 з них – діти) до пансіонату «Перлина Донеччини» у м. Святогірськ. Загалом, з Авдіївки евакуйовано 298 осіб, 139 з них – діти.

Організовано роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, взаємодію служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали