Українські та словацькі прикордонники відпрацювали об’єднане патрулювання спільного кордону

clock
01.08.2016 07:54

Злагоджені дії наших прикордонників та їх словацьких колег дали змогу протягом вихідних днів затримати двох правопорушників.

Об’єднане патрулювання здійснюється відповідно до Угод між прикордонними відомствами Словацької Республіки, Республіки Польща, Угорщини та Республіки Молдова. Проведення цих заходів забезпечує якісний контроль за режимом спільного державного кордону, дозволяє вчасно запобігати незаконному перетинанню кордону поза пунктами пропуску та протидіяти правопорушенням на державному кордоні.

В межах міжнародного співробітництва відомств, прикордонники Чопського загону разом зі словацькими колегами здійснювали патрулювання по території Словаччини. В 1,5 км від лінії кордону спільний прикордонний наряд затримав громадянина Туреччини, який мав намір потрапити до однієї з країн Євросоюзу.

Ще одного порушника державного кордону спільний наряд затримав за допомогою камери відео спостереження, яка зафіксувала рух невідомої особи. Одразу ж на місце прибули прикордонники та затримали чоловіка без документів, який прямував з України до Словаччини.

Прес-служба ДПС України

Схожі матеріали