Україна та Палестина зацікавлені у співпраці (ФОТО)

clock
08.11.2016 10:09

Перспективні напрями співпраці обговорили сьогодні, 8 листопада, директор Департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МВС України Мері Акопян і Надзвичайний та Повноважний Посол Палестини в Україні Др. Мохаммед Касем Аль-Асаад.

Йшлося, зокрема, про необхідність налагодження ефективної взаємодії на рівні силових відомств з метою протистояння глобальним викликам сучасності, серед яких чільне місце займають тероризм та організована злочинність.

«В сучасному світі високих технологій і загальної інтеграції безперспективною була б боротьба з транснаціональною злочинністю кожної країни окремо», – зазначив Посол, повідомивши про намір палестинської сторони стати членом Міжнародної організації кримінальної поліції (Інтерпол).

Мохаммед Аль-Асаад висловив зацікавлення процесами здійснюваних МВС України реформ у секторі цивільної безпеки, запропонувавши розглянути можливість фахової підготовки та підвищення кваліфікації палестинських правоохоронців на базі вищих навчальних закладів системи МВС України.

Також були обговорені питання, пов’язані з палестинцями, які стали вимушеним переселенцям зі східних областей України та Криму, а також окремі проблеми міграційного характеру.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали