У столиці відкрили сучасний пункт дільничного працівника поліції (ФОТО)

clock
11.05.2016 15:00

Такий заклад з’явився на території студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка у межах програми співпраці Національної поліції України з вищими навчальними закладами. Червону стрічку перерізали радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк та ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський.

Як зазначив під час відкриття пункту Зорян Шкіряк, між поліцейськими та молоддю має бути налагоджена тісна взаємодія, і кожен студент повинен розуміти: звернувшись до правоохоронця, він отримає фахову допомогу. «Пункт дільничного працівника поліції – це куточок надання юридичної допомоги. А його розташування на території студмістечка свідчить про те, що тут завжди будуть відчинені двері», – зауважив радник міністра внутрішніх справ.

Приміщення для сучасного пункту дільничного працівника поліції виділено й обладнано за підтримки керівництва Національної поліції та ректора КНУ імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського. Він зауважив, що функціонування пункту в студмістечку, дозволить студентам почуватись у безпеці, а також сприятиме їхньому залученню до забезпечення правопорядку на території.

Лейтенант поліції Максим Палій, для якого цей пункт відсьогодні став робочим місцем, надаватиме професійну юридичну допомогу більше 10 тисячам студентів, які проживають у 18-ти гуртожитках вишу. Максим добре володіє англійською, тож мовний бар’єр не стане перепоною у спілкуванні з іноземними студентами.

Відділу комунікації ГУ НП України у місті Києві

Схожі матеріали