У місті Бахмуті на Донеччині відкрився сервісний центр МВС (ФОТО)

clock
22.12.2016 14:04

Сьогодні, 22 грудня, у Бахмуті на вул. Ювілейна, 41 відкрився одинадцятий новий сервісний центр МВС, що відтепер заміняє МРЕВ. Центр працює без обідньої перерви з вівторка по суботу. Тут зручно та швидко можна зареєструвати авто, отримати або замінити посвідчення водія.

«Ми прагнемо надавати однаково якісний державний сервіс по всій Україні. Усвідомлюємо, наскільки важливо, аби громадяни на сході країни отримували послуги так само комфортно та спокійно. Відкритий простір, сучасні технології та, найголовніше, клієнтоорієнтований персонал – це основні принципи діяльності сервісних центрів МВC», – зазначив під час відкриття керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

11 адміністраторів, серед яких також нові співробітники, що пройшли безкоштовну програму стажування та конкурс, забезпечуватимуть безперервну роботу центру.

Владислав Криклій відзначив також, що усі нові центри оснащені електронною чергою, камерами відеоспостереження, спеціальним планшетом для оцінки якості надання послуг та інформаційний кіоск.

Центр у Бахмуті став третім в Україні до оформлення якого долучилася відома дизайн-студія BRATY – Василь та Іван Костенко.

Нагадаємо, що в Україні вже працюють 10 нових сервісних центрів МВС: у Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Львівській, Запорізькій, Харківській, Вінницькій, Київській областях та місті Києві.

27 грудня новий сервісний центр МВC відкриється також у Рівненській області. А до кінця червня 2017 року нові сервісні центри МВС з’являться в усіх областях України.

Сервісні центри МВС відкрили усі можливі канали комунікації для консультування громадян із приводу надання послуг. Відтепер прочитати доступно викладену інформацію, подивитись відео-інструкції щодо отримання послуг можна на сайті Головного сервісного центру МВС, відповіді на питання можна отримати за номером: (044) 290-18-99 або на офіційні сторінці ГСЦ у facebook.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали