У київському сервісному центрі МВС виявлені троє зловмисників (ФОТО)

clock
12.10.2016 09:50

На початку жовтня з метою отримати посвідчення водія до столичного сервісного центру МВС № 8042 звернулися правопорушники. Один з них був оголошений у розшук за підозрою у скоєнні вбивства. Завдяки пильності працівників центру, зловмисники потрапили до рук правоохоронців.

20-річний уродженець Донеччини стверджував, що його водійське посвідчення знищене разом з автівкою, в яку, наче б то, влучив артилерійський снаряд. Та під час перевірки за Єдиним державним реєстром МВС, працівники сервісного центру з’ясували, що громадянина розшукує поліція Донецької області за ст. 115 ч. 1 КК України (Умисне вбивство).

Наступного дня працівники центру виявили 22-річного киянина, якого столичні поліцейські розшукували за ст. 191 ч. 5 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Згодом отримати посвідчення після позбавлення права керування за ст. 130 (Кермування у стані сп’яніння) КУпАП намагався 26-річний киянин, розшукуваний поліцією одного зі районів столиці.

За словами начальника ТСЦ № 8042 Лариси Руденко, затримати правопорушників до приїзду патрульних працівникам сервісного центру було нелегко. Проте вони впоралися з цим завданням – і передали зловмисників поліцейським, які оперативно й професійно зреагували на виклики.

За матеріалами прес-служби ГСЦ МВС України

Схожі матеріали