У Слов'янську відзначили День добровольчих батальйонів (ФОТО, ВІДЕО)

clock
11.03.2017 15:51

Сьогодні, 11 березня, у Слов’янську Донецької області відбулись урочистості на честь Дня добровольчих батальйонів. У святкуванні взяли участь куратор полку поліції «Київ» народний депутат України Євген Дейдей, заступник Голови Національної поліції України - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич та ін.

«Сьогоднішній день - це данина пам'яті і пошани тим, хто не побоявся тоді прийняти рішення про створення батальйонів. Тим, хто повірив в український народ! І тим, хто залишив все заради нашого майбутнього і пішов на фронт!», – сказав Євген Дейдей.

Олександр Фацевич наголосив на особливій ролі добробатів, які в перші дні війни стали на шляху російської агресії, виконуючи не поліцейські, а військові функції.

«Добробати – це підрозділи, які були створені у 2014 році в дуже короткий строк і виконували задачі, не притаманні поліцейським підрозділам», – зазначив очільник патрульної поліції.

Протягом свята всі бажаючі мали змогу обстежитися у медиків полку поліції «Київ», а також бути присутніми на майстер-класі з надання першої медичної допомоги. Для любителів мистецтва діяла виставка «Мистецтво в АТО» та фотовиставка «Учасники АТО».

Крім того, було організовано розваги і ласощі для дітей, які також могли сфотографуватися на військовій техніці полку поліції «Київ» та спробувати кашу з польової кухні.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали