У МВС відбулась зустріч з делегацією Офісу зв’язку НАТО в Україні (ФОТО)

clock
10.03.2016 14:50

Заступник глави МВС зустрівся із делегацією Офісу зв’язку НАТО в Україні сьогодні, 10 березня, у Міністерстві внутрішніх справ України. На зустрічі йшлося про перспективи подальшої співпраці МВС України з НАТО щодо реформування правоохоронної системи, зокрема, про професійну підготовку кадрів за участі фахівців Офісу зв’язку.

Заступник міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції Тігран Авакян за участі провідних фахівців МВС провів робочу зустріч з делегацією Офісу зв’язку НАТО в Україні на чолі з Анн-Крістін Б’єргене.

«Офіс зв’язку НАТО в Україні – це стратегічний партнер для МВС України. Міністерство внутрішніх справ цінує допомогу, яку надає Офіс та зацікавлене у продовжені співпраці», – зазначив Тігран Авакян.

Зокрема, міністерство зацікавлене у проведенні навчальних програм та тренінгів для персоналу із багатьох питань фахівцями Офісу зв’язку НАТО в Україні.

«Офіс зв’язку НАТО в Україні надає поради у сфері стратегічних комунікацій. Ми готові надавати практичну допомогу у професійній підготовці кадрів: консультації експертів, забезпечення методичними матеріалами. Проводити тренінги та впроваджувати навчальні програми для співробітників не лише міністерства, а й для представників Нацгвардії, Нацполіції та міністерства оборони", - відмітила Анн-Крістін Б’єргене.

На завершення зустрічі було досягнуто домовленостей у подальшій співпраці МВС України та Офісу зв’язку НАТО.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали