У МВС на честь річниці Революції Гідності вручили нагороди особовому складу (ФОТО, ВІДЕО)

clock
22.11.2016 14:12

Сьогодні, 22 листопада, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив  державні нагороди та відомчі відзнаки співробітникам поліції, Державної міграційної служби,  Нацгвардії, підрозділам патрульної поліції особливого призначення «Миротворець» та «Шторм».

Вітаючи колег, Арсен Аваков відзначив, що їх свідомість та самовідданість дозволила державі вистояти у складні післяреволюційні роки.

«Наше нагородження відбувається наступного дня після річниці Революції Гідності, і кожному з нас доводиться згадувати, як він проявив себе у ці непрості роки. Хтось записався у добровольчі батальйони і пішов захищати Батьківщину, хтось у складних умовах всередині країни у поліції, міграційній службі, прикордонній службі та Нацгвардії робив свою  важку роботу», – наголосив міністр внутрішніх справ.

Дехто з цих відданих справі людей, додав він, втратили своє життя, виконуючи службовий обов’язок. Їхню пам’ять присутні вшанували хвилиною мовчання.

Протягом заходу очільник відомства вручив співробітникам державні нагороди, відомчі відзнаки та почесні звання. Офіцери поліції також отримали нагородну вогнепальну зброю.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали