У Києві стартував пілотний проект програм стажування у межах реформування сервісних центрів МВС України (ФОТО, ВІДЕО)

clock
23.03.2016 15:07

Про це на брифінгу, що відбувся сьогодні, 23 березня, у Міністерстві внутрішніх справ повідомив Владислав Криклій, в. о. директора Головного сервісного центру МВС України.

За словами Владислава Криклія, реформа Сервісних центрів МВС включає програми стажування у цих підрозділах. Програми реалізовуватимуться у всіх регіонах України протягом року. Пілотний проект стартує сьогодні в Києві.

Відбір кандидатів для столичного стажування проходитиме у два етапи. Перший з них – прийом та розгляд анкет – триватиме з 23 березня по 3 квітня 2016 року. Для участі у конкурсі потрібно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 21 року, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста), відсутність судимостей. «Досвід роботи у сфері послуг не є обов’язковим критерієм відбору, але підвищує шанси претендента», – наголосив в. о. директора Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій.

За результатом розгляду анкет 320 кандидатів будуть запрошені на другий етап відбору – інтерв’ю, які проводитимуться з 28 березня до 8 квітня.

Результати конкурсного відбору будуть оприлюднені 14 квітня 2016 року на сайті Головного сервісного центру МВС www.hsc.gov.ua. Відтак, 60 найуспішніших кандидатів візьмуть участь у програмі стажування.

Як повідомив Владислав Криклій, програма стажування складатиметься з кількох напрямів:

- основи діяльності сервісних центрів МВС;

- корупція: протидія та відповідальність;

- професійна етика;

- ефективна комунікація та клієнтоорієнтований сервіс.

Тренінги проводитимуть висококваліфіковані спеціалісти з напрямків діяльності сервісних центрів, представники міжнародних організацій на базі Головного сервісного центру МВС (вул. Лук’янівська, 62, м. Київ). Практичне стажування проводитиметься в територіальних сервісних центрах МВС в м. Києві

По завершенню учасники отримають сертифікати про участь у програмі стажування сервісних центрів МВС України.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали